Hvorfor gjør vi det?

tenkende mann

Norges næringsliv er avhengig av messer og event. Bedrifter får mulighet til å kommunisere med resten av Norges næringsliv, men også kommunisere med sine medarbeidere og kunder. Endelig er nye Nidarøhallen – som nå heter Trondheim Spektrum – ferdig, og vil forhåpentligvis åpne for masse muligheter for det norske næringslivet.

Arrangementer i Trondheim

Det finnes arrangementer for de fleste i Trondheim – alt fra den sportsinteresserte til den kulturinteresserte. Vårt ønske er å alltid kunne tilby den beste mulige kundeopplevelsen, med kunder som går fra våre arrangementer fornøyde og blide.

Breddeidrett

Nye Nidarøhallen – nå kalt Trondheim Spektrum – har fem store haller som kan brukes til det meste når det kommer til idrett. I dag er det 20 forskjellige idretter som tar Trondheim Spektrum i bruk. Blant annet har hallene vært i bruk under NM i håndball – hallene har totalt 9håndballbaner og 6 baner for barn. Det finnes med andre ord rom for det meste av idrett!

Store mesterskap

Trondheim har som tidligere nevnt vært vertsby for NM i håndball, og Trondheim Spektrum ble tatt i bruk for dette. Nye Nidarøhallen er en av Europas beste sportshaller, og Trondheimventer spent på svar om Trondheim får bli vertsby til VM i ishockey i 2027.

Messer

Nidarøhallen har tidligere arrangert masse messer. Vårt ønske er at også Trondheim Spektrum skal brukes til dette. Årlig har blant annet fiskerimessene Nor-Fishing og Aqua Norbesøkt Trondheim Spektrum, noe vi er veldig stolte over. Forskjellige boligmesser har også tatt Trondheim Spektrum i bruk.

Konserter

Lokalene i Trondheim Spektrum har plass både for store konserter med opptil 12 000 tilskuere – men også mindre og intime konsertopplevelser passer godt inn i disse lokalene. Blant annet har Trondheim Spektrum hatt selveste John Mayer på besøk! Vi gleder oss til å arrangere flere konserter hos oss, både store og små.