Tirsdag overtok Trondheim Spektrum offisielt bygget fra totalentreprenøren Veidekke. Adm.dir i Spektrum, Eva Annie Svendsen signerte protokoll for overtakelse sammen med prosjektleder fra Veidekke, Kåre Ydsti. – Dette er en  viktig milepæl for Trondheim Spektrum, understrekte hun.

Fremdeles gjenstår det en del arbeid før offisiell åpning 6. oktober. Det handler om legging av sportsgulv, montering av tribuner og annen installasjon som utføres i regi av Spektrums  prosjektleder fra ÅF Advansia.

Eva Annie Svendsen og Kåre Ydsti signerer overtakelsesprotokoll.

Rådmann Morten Wolden holdt tale for de mange som har lagt ned stor innsats i byggeprosjektet så langt. Han deltok i markeringen sammen med kommunaldirektør Olaf Løberg, styreleder i Trondheim Spektrum Siri Merethe Rønning og prosjektleder Espen Johannessen fr ÅF Advansia.

Etter markeringen ble alle invitert på befaring  i nyhallen.

Trondheim Spektrum har stengt frem til september når breddeidretten er tilbake etter sommerferien. For uten dette vil det kun være åpent i forbindelse med arrangement. Det første arrangementet i den nye delen av Trondheim Spektrum er årets fiskerimesse Aqua Nor. Den går av stabelen 20. – 23. august.