Nå går aktiviteten noe ned på byggeplassen. I uke 29 og 30 er det ferie. Før den tid skal to nye dragere opp. Dette er arbeid som ikke kan stanses i prosessen og kan derfor vare utover ettermiddagen. Med de erfaringene vi nå har, regner vi ikke med å holde på utover klokka 19.00 med mindre værforholdene påvirker framdrifta.

I slutten av uke 28 skal det siste av asfalten legges mot tennishallen. Det blir som vanlig litt støy i samband med forberedelsene til asfaltlegginga.

Foran hovedinngangen i området mot Øya stadion blir det rydding og forberedelser til messa i august.

Entreprenøren flytter nå aktiviteten til området mot Ila. Her skal det graves vann- og avløpsledninger i bakken. Arbeidene vil pågå i ukene fram mot ferien.

Rigging til messa:

Mye av årets fiskerimesse skal foregå på Øya stadion. Rigging starter 20. juli. Om en ukes tid blir det sendt et eget informasjonsskriv til naboer om hvordan årets messe skal gjennomføres

Kommunen informerer:

Teknobygg jobber med støyping av betongvegger til nye Øya avløpspumpestasjon fram til og med uke 28. I uke 29 vil anlegget være stengt og i uke 30 vil arbeidene med støyping av vegger fortsette.

DCIM100MEDIADJI_0034.JPG